Muuttajan muistilista:

     Lisätietoja Tehtävä ennen (laita itsellesi päivämäärä)
Ennen muuttoa
     
Yli kuukausi ennen:    
  Jos asut vuokralla, muista vuokrasopimuksen irtisanominen normaalisti vuokrasopimuksen irtisanominen pitää tehdä ennen muuttokuukauden 1 päivää. Irtisanomisaika on vuokranmaksuaika ja se tulee sanoa irti ennen vuokranmaksuajan alkamista.    
       

Kuukausi ennen:

     
  Muista varata muuttoauto, Kuukauden vaihteessa on yleensä paljon muuttoja, jotta voimme sopia oman muuttosi oikeaan aikaan varaa muuttosi riittävän ajoissa. Tarjouspyyntö  
       
  Sovi muuttolaatikoiden toimitus, muuttolaatikot kannattaa yleensä ottaa vähintään kahta viikkoa ennen muuttoa. Muutossa yksiön/kaksion tarve on noin 20-50 muuttolaatikkoa. Kolmion ja isomman asunnon kohdalla tarve on yleensä 40 - 80 muuttolaatikkoa.  Muutto tarjouksen yhteydessä, esitämme muuttolaatikko tarpeen normaali muutoissa.  Mutta mikäli Sinulla on isompi tarve - ilmoita siitä meille.  
       
  Käy ennen muuttoa läpi omat tavarasi, yleensä on paljon tavaraa, jota ei enää tarvitse. Mieti kirpputori tms. ylimääräiselle tavaralle.    
       
  Pakkaa ensin sellainen tavara, jota et tule tarvitsemaan viikon sisällä. Järjestä esimerkiksi yksi huone pakatuille muuttotavaroille. Merkitse pakattujen laatikoihin päätyihin pääasiallinen sisältö ja mahdollinen sijoitus uudessa asunnossa.  Esimerkiksi Villen huone, olohuone, keittiö, kellariin jne.    
       
  Sanomalehdet ovat hyviä pakkaustarvikkeita ja meiltä saat myös pakkaustarvikkeita mikäli tarvitset.    
       
  Teemme myös täydellisiä muuttoja, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia itse pakkaamisesta vaan me teemme kaikki pakkaamisen ja uuden asunnon järjestelyt sopimuksen mukaan.    
       
Viikkoa ennen muuttoa    
  Ilmoita taloyhtiön isännöitsijälle muutostasi.    
       
  Käy vielä varmistamassa uuden asuntosi - siivous jne.    
       
  Varmista muuttoauton kulkureitti - ilmoitukset mahdollisista muiden autojen liikenteestä pihallasi. Muista myös uusi asunto.    
       
  Laita ilmoitus taloyhtiön ilmoitustaululle muutostasi ja siitä mahdollisesti aiheutuvasta häiriöstä - hissi, kulkualueella oleva muuttoauto jne. Muista myös uusi asunto.    
       
Muuttopäivänä    
  Muuttomiehemme huolehtivat tavaroiden siirtelystä muuttoautoomme. Voit olla seuraamassa muuttomiestemme työskentelyä.    
       
  Muuttotavaroiden siirron jälkeen - huolehdi vastaanottavassa (uudessa asunnossa) on joku paikalla ohjaamassa muuttomiehiä.    
       
  Lue vanhasta asunnostasi vesimittarit, sähkömittarit jne. Tee ilmoitukset joko isännöitsijälle, uudelle omistajalle, energiayhtiölle tms.    
       
Muuton jälkeen      
  Pura muuttolaatikot ja laita tavarat paikalleen.  Voimme tehdä myös tämän työn puolestasi.    
       
  Tee muuttoilmoitus uudelle isännöitsijälle ja tee muuttoilmoitus Internetissä. www.muttoilmoitus.fi  
       
  Sovi muuttolaatikoiden poishakeminen - yleensä muutosta menee noin viikko, että kaikki laatikot ovat tyhjät ja noudettavissa.    
Avaa tulostettava versio
 

Copyright © 2014  Kaikki oikeudet pidätetään.
Muokattu viimeksi: 19. helmikuuta 2014.